Wednesday, December 24, 2014

Sedinte de nunti in studio

Chiar daca nu mai este la moda a se realiza fotografii de nunti in studio , totusi mai exista miri care isi doresc asemenea sedinte. In acest caz , studioul foto trebuie sa fie cu dimensiuni mai mare de 15 metri patrati, iar accesoriile nu trebuie sa lipseasca.

Pentru fotografii de nunti e necesar ca fundalul sa fie cat mai mare pentru a incapea subiectii de fotografiat in cadru. De asemenea luminile folosite , trebuie sa aiba modificatoare asemeni softboxurilor. E bine sa aveti fundaluri de diferite culori si de asemenea este bine sa nu fotografiati mireasa pe fundal alb si nici mirele pe fundal negru. Daca doriti sa decupati fundalul e indicat sa folositi fundal verde sau orice culoare care nu se regaseste in subiectul de fotografiat. In functie de marimea studioului , pot fi invitate si rude sau persoane apropiate mirilor.
Daca nu dispuneti de un studio , nu va pierdeti nadejdea pentru ca sunt numeroase studiouri foto , care pot fi inchiriate , iar pretul acestora , incepe de la 15 euro / ora de pozat.

No comments:

Post a Comment