Thursday, December 25, 2014

softboxul ideal pentru studio

Cel mai agreeat modificator de lumina a fotografilor de studio este softboxul. Acesta filtreaza cel mai bine lumina si creaza niste umbre foarte moi.

Wednesday, December 24, 2014

Sedinte de nunti in studio

Chiar daca nu mai este la moda a se realiza fotografii de nunti in studio , totusi mai exista miri care isi doresc asemenea sedinte. In acest caz , studioul foto trebuie sa fie cu dimensiuni mai mare de 15 metri patrati, iar accesoriile nu trebuie sa lipseasca.

Friday, November 7, 2014

Studio foto mobil

Nu de putine ori fotograful , din diverse cauze , e nevoit sa aiba studio foto mobil. In cele ce urmeaza va voi da cateva indicatii despre ce inseamna un studio foto mobil.

Tuesday, October 28, 2014

Inchiriere studio foto

Inchirierea unui studio foto o consider foarte benefica atunci cand doriti sa realizati fotografii de studio dar nu aveti echipamentul pentru a realiza asemenea fotografii. Totusi daca aveti de facut mai multe fotografii care s-ar putea lungii pe decursul mai multor zile , si chiar va doriti sa realizati fotografie de studio , cel mai indicat ar fi sa va procurati echipamentele realizarii fotografiei de studio. Studiourile de inchiriat nu sunt chiar asa de ieftine. Aici aveti o lista cu studiouri foto de inchiriat .

Monday, July 21, 2014

Lumina continua sau flash pentru fotografia de stock in studio?

E o intrebare care probabil si-o pun multi fotografiat care nu au testat aceste modalitati de luminare . Iata ce trebuie sa stiti atunci cand va achizitionati lumini pentru fotografia de stock in studio:

Monday, July 14, 2014

Ce obiective putem folosi in studio?

Studioul foto este un mediu aparte al fotografului. In studioul foto se foloseste lumina artificiala si de cele mai multe cazuri spatial este destul de mic.

Wednesday, July 2, 2014

Televizorul , un accesoriu de studio

E bine de stiut ca si televizorul , ne poate ajuta atunci cand fotografiem in studio personae.

Tuesday, June 24, 2014

Fotografii pentru absolventi in studio

Raspunsul este Da , cand doriti sa realizati fotografii pentru absolventi trebuie sa aveti un studio foto fix sau cel putin mobil.

Monday, June 16, 2014

Fotografii tip diploma/buletin

Poate ca 80% dintre fotografii amatori au incercat sa isi faca o poza de bulletin cu aparatul personal. Si totusi poate un fotograf amator sa isi faca singur o poza de tip bulletin?

Tuesday, June 10, 2014

Fotografia de produs in studio

Majoritatea fotografiilor de produs se realizeaza in studio. Despre ce echipament foto avem nevoie si cat costa acesta , vom vorbi in cele ce urmeaza.

Friday, June 6, 2014

Fotografia de studio , diferente

Iata cateva diferente in ceea ce priveste fotografia de studio si resturile tipuri de fotografie:

Monday, June 2, 2014

Portret de Craciun

Iata cat de simplu poti da o tenta de sarbatoare de Craciun unui portret fara a apela la Photoshop.

Tuesday, May 13, 2014

Fundal foto studio

Chiar daca fundalul intr-o fotografie este ultimul plan are o importanta destul de mare.

Friday, April 25, 2014

3 idei pentru studio foto cu costuri reduse

In cele ce urmeaza va voi arata cum puteti reduce costurile pentru realizarea unui studio foto.

Studio foto acasa

Pentru cei care nu va permiteti un studio foto cu nustiucati mp , va anunt ca va puteti improviza chiar acasa un studio foto.

Wednesday, April 16, 2014

Ce este un softbox?

In cele ce urmeaza vom afla ce este un softbox si la ce si cum se foloseste.

Wednesday, April 9, 2014

Despre stative foto

La ce ne ajuta stativele? cum se folosesc? cat costa? unde se gasesc de cumparat stative? la toate acestea vom vorbi in cele ce urmeaza:

Tuesday, April 1, 2014

Despre amenajare studio foto

Pe acest blog vom vorbi despre ce echipamente aveti nevoie pentru a va amenaja un studio foto , de unde va puteti procura aceste echipamente, dar veti si invata cum sa folositi , luminile de studio.


Succes